Facebook VETERINARSKA AMBULANTA
Stari grad, Dorćol
 
tel: 011 262 55 66,
Ulica Pančićeva 10, Beograd
mob: 064 111 66 36
mob: 063 30 99 61  Zahvaljujemo Vam što ste posetili našu  web stranicu.
  Za sve detaljne informacije, kao i za zakazivanje pregleda i konsultacija, na raspolaganju su Vam naši telefoni.

Nenad Milojković, Dr vet. medicine
Dejan Milosavljević, Dr vet. medicine

  Osnovni princip našeg rada proističe iz činjenice da samo pravovremeno postavljena i tačna dijagnoza, koje je osnova pravilnog i svrsishodnog lečenja, vodi ka ostvarenju našeg zajedničkog cilja, a to je srećan, udoban i dug živod naših ljubimaca.

  Lečenje naših ljubimaca nije samo davanje injekcija. Naša ambulanta neguje krajnje pažljiv pristup svakom zdravstvenom problemu. Detaljan pregled i razgovor sa vlasnikom prva su karika na putu ka pravoj dijagnozi.  Neophodne specijalne dijagnostičke procedure se bez odlaganja se obavljaju u našoj ambulanti. Dobijene rezultate umemo da na valjani način interpretiramo i iskoristimo u cilju izbora pravilne terapije.
  Veoma sadržajan hirurški program, uz primenu savremene inhalacione anestezije i monitoringa, omogućava pravovremeno i uspešno tretiranje hirurških bolesti, čak i kod jako starih ljubimaca.

  Smatramo da je neophodno svakog vlasnika uputiti u prirodu postojećeg oboljenja, kao i u mogućnosti kućne nege i prevencije, i u tom smislu ćete uvek imati našu pažnju i vreme.

  Najvažnije su znanje i veština, a posvećenost i etika našem poslu daju pravi smisao.

Copyright © VET Centar. Sva prava zadržana. design by 2007